Fotoğraf Anasanat dalı yüksek lisans öğrencilerimizden Oğulcan Arslan’ın ‘All The Rivers Flow In The Nuthouse’ isimli uzun soluklu fotoğraf projesi Temmuz ayında Helsinki Fotoğraf Festivali sergi programına kabul edildi.

Oğulcan aynı çalışmasıyla Avrupa’daki en yetenekli genç fotoğraf sanatçılarını dünya çapındaki müzelere, galerilere ve küratörlere tanıtma amacı güden 2021 Fresh Eyes Talents yarışmasını kazandı. Bu program kapsamında 2021 Eylül ayında HAUTE Photography Amsterdam’da sergiye davet edildi.

Arslan’ın ‘All The Rivers Flow In The Nuthouse’ çalışması 2020 yılında Roma’da Leporello Books tarafından kitap olarak yayımlanarak dünyanın önde gelen kitapevlerine dağıtımı gerçekleştirildi. Kitap hakkında uluslararası 7 önemli dergide yazılar yazılarak fotoğrafları yayınlanmıştı.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü olarak öğrencimize başarılarından dolayı kutluyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.
cerceve.ogulcan.jpg (466 KB)